Valitse sivu

Tietosuojaseloste


Henkilötietojen käsittelystä

Työväenmuseo Werstas suojaa palvelujensa käyttäjien henkilötietoja ja noudattaa toiminnassaan henkilötietolakia, muuta asiaankuuluvaa lainsäädäntöä sekä hyviä tietosuojakäytäntöjä. Tältä sivulta löytyy tietoja siitä, miten Werstas kerää ja käsittelee henkilötietoja.

Henkilötietojen käsittelyn ensisijaisena perusteena on Werstaan palvelujen käyttäminen tai käyttäjän suostumus.

Mitä tietoja keräämme?

Werstaalla on käytössään asiakkaiden uutiskirje, jota lähetämme MailChimpin kautta. Uutiskirjeemme tallentavat vain sähköpostiosoitteita.

Avajaiskutsupostilistojamme on tallennettu Excel-tiedostoksi, ja niiden tietoja on saatu paitsi suostumuksella, myös julkisista luotettavista tietolähteistä. Asiakas- ja myyntipalvelumme käyttää ryhmävarauksissaan Jamix-järjestelmää. Näissä järjestelmissä on sähköpostiosoitteiden lisäksi muita henkilötietoja, kuten osoitteita, puhelinnumeroita ja laskutusosoitteita. Asiakastietoja sisältävien järjestelmien käyttöön ovat oikeutettuja vain ne työntekijät, joilla työnsä puolesta on tarve käsitellä asiakastietoja.

Emme välitä ulkopuolisille tahoille mitään asiakkaidemme tietoja.

Google Analytics

Werstas käyttää Google Analyticsiä seuraamaan sivustonsa käyttöastetta ja -tapoja anonyymilla tasolla. Mitään näistä tiedoista ei myöskään luovuteta, myydä tai muuten Werstaan toimesta saateta kolmansien osapuolien käyttöön. Tästäkin datasta uudelleen aktivoimattomat instanssit poistuvat automaattisesti 14 kuukauden kuluttua.

GDPR:n yhteydessä kulkevan ePrivacy Regulationin hengessä Werstas myös anonymisoi IP:t ennen niiden lähettämistä Google Analyticsille.