Tapahtumat

Kevään 2017 yleisöopastukset Lenin-museolla

Tervetuloa tutustumaan uudistettuun Lenin-museoon oppaan johdolla! Yleisöopastuksia järjestetään aina lauantaisin ja sunnuntaisin klo 14:00. Opastukset sisältyvät pääsylipun hintaan.

Yleisöopastuksia järjestetään myös tiettyjen tapahtumien yhteydessä. Ylimääräisten opastusten ajankohdista ilmoitetaan erikseen.

Iltapäiväkahvit Leninin kanssa 7.1.2017

Lenin-museossa kahvitellaan loppiaisen jälkeisenä lauantaina. Tarjolla on kahvia, teetä ja venäläisiä karkkeja klo 13–16 välisenä aikana. Klo 14 alkaa opastettu kierros uudistettuun museoon. Opastus sisältyy pääsymaksuun, joka on venäläisen joulun kunniaksi alennettu 6 euroon. Lenin-museo on avoinna normaalisti koko loppiaisviikonlopun ajan. Tervetuloa!

Ohjelma
klo 13:00–16:00 iltapäiväkahvit Leninin kanssa.
klo 14:00–14:45 yleisöopastus museoon.

Loppiaisena kahvitellaan myös Työväenmuseo Werstaalla. Lisätietoja löydät Werstaan verkkosivuilta.

Hetki kulttuurin ja kahvin parissa on osa Museoliiton järjestämää Museoiden loppiaisviikonloppua, jota vietetään yhtäaikaisesti 140 museossa ympäri Suomea 6.–8.1.2017. Viikonlopun tapahtumat antavat esimakua museoiden runsaasta juhlavuoden ohjelmasta. Museokohtaisesti loppiaisen sekä vuoden 2017 tapahtumiin ja ohjelmaan voi tutustua osoitteessa www.museo100.fi.

Uusi Lenin-museo on avoinna yleisölle!

Lenin-museon täysin uudistettu päänäyttely kertoo kriittisellä ja koskettavalla otteella Suomen ja Venäjän yhteisestä historiasta.

Jatkossa Lenin-museon vaihtuvat erikoisnäyttelyt järjestetään Työväenmuseo Werstaan tiloissa Finlaysonin alueella.

 

 

 

pol_maatuska_OP4_6525