Tapahtumat

 

Kesän 2017 yleisöopastukset Lenin-museolla

Tervetuloa tutustumaan uudistettuun Lenin-museoon oppaan johdolla!

Yleisöopastuksia museoon järjestetään 1.6.–31.8. välisenä aikana lauantaisin ja sunnuntaisin kello 14:00. Yleisöopastuksia järjestetään myös tiettyjen tapahtumien yhteydessä. Ylimääräisten opastusten ajankohdista ilmoitetaan erikseen.

Opastetun kierroksen kesto on 45 minuuttia ja se sisältyy pääsylipun hintaan. Tule ottamaan selvää miten Leninin ja Stalinin kohtaaminen Tampereella muutti maailmanhistoriaa ja millaisia seurauksia sillä oli niin Suomessa kuin itärajan takanakin.

Huom. Museo on suljettu juhannuksena 23.–25.6.

 

Tapahtumien yö 10.8.

Lenin-museo on mukana Tapahtumien yössä 10.8. ja museo on avoinna klo 21.00 saakka. Tapahtumien yön ajan klo 18-21 alennettu pääsymaksy 5 euroa kaikilta.Opastukset sisältyvät pääsymaksun hintaan.

klo 18.00 The Lenin Museum tour
Take a guided tour to the new Lenin Museum and find out the unique story of the place! Tour takes 45 minutes

klo 19.00 Opastus uuteen Lenin-museoon
Tutustuminen oppaan johdolla uuteen ja erilaiseen Lenin-museoon. Miten Leninin ja Stalinin kohtaaminen muutti mailmanhistoriaa ja millaisia seurauksia sillä oli niin Suomessa kuin itärajan takanakin. Kesto  45 minuuttia.

 

Uusi Lenin-museo on avoinna yleisölle!

Lenin-museon täysin uudistettu päänäyttely kertoo kriittisellä ja koskettavalla otteella Suomen ja Venäjän yhteisestä historiasta.
Jatkossa Lenin-museon vaihtuvat erikoisnäyttelyt järjestetään Työväenmuseo Werstaan tiloissa Finlaysonin alueella.