Opastukset

Opastukset

Lenin-museossa voit seisoa sentilleen samassa paikassa, jossa Neuvostoliitto sai alkunsa. Museo toimii Tampereella työväentalon salissa, jossa Lenin ja Stalin tapasivat toisensa ensimmäistä kertaa vuonna 1905. Tule, ja anna asiantuntevien oppaidemme viedä sinut aikamatkalle kiehtovaan historiaan!

Opastuskierrosten hinnat ovat voimassa museon aukioloaikoina. Huomaathan, että vierailijat ovat tervetulleita sopimuksen mukaan myös aukioloaikojemme ulkopuolella mutta aukioloaikojen ulkopuolella korotettu opastusmaksu. Opastuksiin voidaan yhdistää kahvittelu ja lounas läheisessä ravintolassa.

Opastus uuteen Lenin-museoon

Tutustuminen oppaan johdolla uuteen ja erilaiseen Lenin-museoon. Miten Leninin ja Stalinin kohtaaminen muutti mailmanhistoriaa ja millaisia seurauksia sillä oli niin Suomessa kuin itärajan takanakin.

Kesto  45 minuuttia.
Hinta 80 €, + pääsymaksu 8€/henkilö tai 6€/henkilö yli 10 hlön ryhmiltä, maksimissaan 25 henkilöä.

Draamaopastus Matka halki neuvostohistorian
Elämyksellinen kierros vie osallistujat historiallisen matkaoppaan johdolla Suomen ja Neuvostoliiton vaiheisiin. Kierroksella koetaan jännittäviä ja viihdyttäviä hetkiä matkalla halki kuohuvan vuosisadan.

Kesto 30-45 minuuttia.

Hinta 105 €,+ pääsymaksu 8 €/henkilötai 6€/henkilö yli 10 hlön ryhmiltä, maksimissaan 25 henkilöä.

Varaukset ja lisätiedot:
Museoemäntä Raija Kuisma
puh. 010 420 9269
raija.kuisma(at)tyovaenmuseo.fi

Koululaisopastus

Kouluille suunnattu opastettu kierros uuteen Lenin-museoon käsittelee demokratiaa ja opastuksella tutustutaan Suomen sekä Venäjän/Neuvostoliiton yhteiskuntien kehitykseen 1900-luvun aikana. Sopii yläkoulujen ja lukioiden opetukseen.

Kesto 45 minuuttia.

Hinta 30 euroa, sisäänpääsy museoon ilmainen. Kevätkaudella 30 kokonaan ilmaista kierrosta!

Varaukset ja lisätiedot:
Museolehtori Eeva Kaura
puh. 010 4418697
eeva.kaura(at)tyovaenmuseo.fi

 

uusiLeninmuseo_opas_Olli-Pekka_Latvala_pysty

 

opastus_pysty_OP4_6461